Verzorgde vloerwerken

Met mooie en kwaliteitsvolle vloeren wordt de binnenafwerking van uw woning compleet. Gabriël Kristof Algemene Bouwonderneming is de meest geschikte partner om uw vloerwerken in Zottegem en ruime regio verzorgd uit te voeren.

Vloertegels

Wij plaatsen alle soorten vloertegels, zoals natuursteen, keramiek, mozaïeksteentjes of exclusieve tegels en zorgen voor chape en vloerisolatie. Werken met kwaliteitsmaterialen vergt ervaring en knowhow. Die hebben we steevast in huis. We hechten heel veel belang aan een perfecte plaatsing en hoogstaande afwerking en dit binnen de vooropgestelde termijn. U kan ons ook contacteren om uw terras of oprit met vloertegels aan te leggen.

Wandtegels

Misschien wil u een frisse look voor uw badkamer of keuken? Naast vloertegels kunnen wij ook deze ruimtes van mooie, duurzame en decoratieve wandtegels voorzien. Wie op zoek is naar een meerwaarde en deskundig advies op prijs stelt, zal bij Gabriël Kristof Algemene Bouwonderneming uit Zottegem aangenaam verrast zijn. Kortom, de perfecte bouwpartner met veel kennis van zaken.

Contact opnemen

Wil u graag bijkomende inlichtingen over vloerwerken? Neem dan beslist contact op. Wij geven u gratis gericht advies en begeleiden u bij de keuze van de juiste tegels. Misschien wil u zelfs een stapje verder gaan, en ook uw metselwerken en dakwerken aan ons toevertrouwen? Vraag zeker een vrijblijvende offerte!