Contacteer ons hier voor al uw bouwwerken

Voor al uw bouwwerken in Zottegem en omstreken is Gabriël Kristof Algemene Bouwonderneming een uiterst betrouwbare partner die u volledig begeleidt en alle zorgen uit handen neemt. U klopt bij deze bouwonderneming aan voor metselwerken, dakwerken en vloerwerken. Ze plaatsen zowel vloer- als wandtegels.

Meedenken met de klant

Met een vlekkeloze uitvoering, een hoogstaande afwerking en een flexibele service weet dit bouwbedrijf uit Zottegem zich al 25 jaar opvallend te onderscheiden. Ze hebben dan ook het vertrouwen van talrijke tevreden klanten, niet alleen in Zottegem maar in heel Oost-Vlaanderen. Ons motto is: meedenken met de klant, zowel inzake planning als budget.

Vrijblijvende offerte op maat

We omringen de klant met een totale projectbegeleiding. Voor elke specifieke opdracht bieden we een efficiënte oplossing aan. Zo bouwt en verbouwt u precies zoals u wilt. Wil u graag bijkomende informatie over onze bouwwerken of een bezoek ter plaatse? Neem dan nu hier contact op. Wij geven u graag uitvoerig en vakkundig advies. Vraag ook naar een vrijblijvende offerte op maat van uw project!